Naiste pokkeriliiga 2021. aasta kuninganna ja printsessid on peagi selgumas
  • marjakas44
  • 10.12.2021

Naiste pokkeriliiga 2021. aasta kuninganna ja printsessid on peagi selgumas

Hea naine ja naistesõber!

Sinu rõõmuks algab laupäeval kell 12.00 Eesti naiste pokkeriliiga 2021. aasta finaal, kus - üllatus, üllatus - mängivad pokkerit ainult naised.

Ka Jokker on kohal, mõistagi naisreporteri kehastuses. See tähendab, et toome turniirimelu ja naistekätši eredaimad hetked kõigi huvilisteni käesoleva live-blogi vahendusel. Kas reportaaži ilmestavad ka kaunid fotod? Jah, loomulikult. Ilu tuleb jäädvustama Eesti pokkerifotograafia üks tippe, Elena Kask. 

Jälgi sündmusi mugavalt kodust, aga kui tahad peost ja meeleolust vahetult osa saada, astu läbi Olympic Park Casinost, sest just seal see üritus toimub. 

Millise stardistäkiga keegi alustab, seda näed Žetoonide seisu alt. Esimesel võimalusel postitame ka kohaloosi. 

Kuigi kõigi südikate daamide põhieesmärk on viia koju karikas, saab igaüks osa ka rikkalikust auhinnalauast. Kindlasti saavad vägevaimad auhinnad mainitud ka ülekandes. 

Pane end valmis ja kohtume kell 12.00. Õnneks ei ole ohtu, et turniir varaste hommikutundideni kestaks, sest kui turniir pole selleks ajaks lõpplahendust saanud, lüüakse hiljemalt kell 22.30 turniirikell kinni ning mängitakse viimased kolm jaotust. Sel juhul selgub lõppjärjestus stäkkide suuruse põhjal. Põnev saab olema igal juhul. 

Kui lugema satub ka mõni meestesõber, siis heituma ei pea temagi, sest aeg-ajalt viskame pilgu peale ka samal ajal toimuvale OlyBet Poker Series turnale ning kajastame seal toimuvat ka blogis.

Väljamaksed

1. Koht Annika Haaviste
2. Koht Katre Kokk
3. Koht Helen Pavlov
4. Koht Leone Kala
5. Koht Mirjam Jalak
6. Koht Ave-Ly Kõuts
7. Koht Giedre Stapulioniene
8. Koht Maret Komarova
9. Koht Kelly Limonova
10. Koht Carmen-Elina Vist

Turniiri info

Mängijate arv 58
Mängijaid alles 1
Juurdeoste 0
Keskmine stäkk 0