Tutvu ilmakuulsaga - vuntsidega mees Albert Tamm
  • Kumbsiisoliennem
  • 18.02.2020

Tutvu ilmakuulsaga - vuntsidega mees Albert Tamm

Päris mitmele kuulsusele oleme turniirialal juba otsa jooksnus. Aitasime näiteks Jaan "Orelipoiss" Pehki garderoobi leidmisel, samuti nägime oma silmaga Teele Viirat kohvi lürpimas. Ta eelistavat Lattet mustale. 


Siinkohal tutvustamegi Teile üht kuulsust : 


Nimi : Albert Tamm

Vanus : Natuke üle 21

Kust pärineb SInu üsnagi eripärane hüüdnimi "Bazooka" ? Viskasin ükskord ühe discgolfi ketta niikaugele, et silm ka ei ülatunud nägema , kuhu ketas maandus. Siis üks mängukaaslastest tõi võrdleva seose granaadiheitjaga ja nii see nimi mulle külge jäi. 

Kirjelda kolme lausega, mis asi on üldse discgolf ja miks seda mängima peab? Esiteks on discgolf sportlik liikuv harrastus ja on teada, et selleks et vaim tervena püsib, peab füüsist hoidma. Teiseks saab discgolfi mängida koos sõpradega, mis tähendab , et suhtlus sõpradega ei piirdu üksnes FB messengeri vestlustega. Näeb sõpru ka päriselt. Ja  kolmandaks saab discgolfi mängides alati palju nalja ja kellele siis naer ja huumor ei meeldiks. 

Pokkerilugejaid huvitab ainult üks asi, palju discgolfiga  ka teenib üldse? vaikus .... Lõpuks õnnestub välja pinnida, et päris maailma tipud teenivad üsna arvestatavaid kuue kohalisi summasid. Eeldame siis , et Albert teenib ka. Jeenides siis veel esialgu. 

Mis suhe Sul üldse pokkeriga on ? Olen sõpradega vahel kodumänge mänginud (toim. turniirid, väiksemad cashgamed), aga tänane 100 eurose sisseostuga turniir on tõesti minu jaoks suurim, kus osalenud üldse olen. 

Mida võidurahaga teed ? Panustan ... siinkohal reporter katkestab intervjueeritava, sest kõik tahaksid ju arvata, mis värvi numbrile Albert ruletis võiduraha panustaks (toim.- tegelikkuses panustaks Albert raha oma discgolfi oskuste parandamisesse). 

Viimane küsimus. Mis värk nende vuntsidega üldse on ? Hea et küsisid, selle järgi saab ennem viset hinnata, kust poolt tuul puhub. 



Tulemused

Võitja Oliver Kanna
Auhind 5625

Väljamaksed

1. Koht Oliver Kanna 5625
2. Koht Alger Pissarev 5200
3. Koht Leo Tapani Pietilä 2890
4. Koht Sander Leigri 2100
5. Koht Raul Kukk 1600
6. Koht Ralfs Mecaucis 1250
7. Koht Tauri Taimre 940
8. Koht Emmi Juutilainen 680
9. Koht Kert Pedosk 520
10. Koht Vishal Josh 520

Turniiri info

Mängijate arv 304
Mängijaid alles 1
Juurdeoste 0
Keskmine stäkk 0
Auhinnafond 28785