Mäed mis vajavad vallutamist
  • Kumbsiisoliennem
  • 18.04.2019

Mäed mis vajavad vallutamist

Tere päikselist hommikut sõbrad!


Aeg on sealmaal , et nii täpselt kuskil 5 tunni pärast istuvad 6 eilsest päevast 2.päeva jõudnut uuesti lauda, et alustada eesti meistritiitli väljaselgitamist. Eilse päeva lõpetas suveräänse chipliidrina Madis Palmi. Mehe senine pokkerikarjäär on kulgenud üsna vaikselt ja tagasihoidlikult. On mees aastaid pokkeriturniire külastanud, kuid mingeid suurejoonelisi tiitleid pole mehel ette näidata. Aga seda kõike peame rõhutama sõnaga "veel".  Eile igatahes näitas mees ilusat mängu ja ei tundnud mingit aukartust ühegi nimeka vastase ees ning just Temal on täna parimad eeldused loodud meistriks tulekul.

Teise stäckiga alustab 2.päeva eelmiste Eesti Meistrivõistluste justkui kangelane ( KAKS TIITLIT ÜHEKSA TUNNIGA ) Marius Morel , kes kavatseb justkui juba meistrivõistluste avaturniiril endale järjekordse tiitli ära vormistada. Meenutame ka lugejatele, et Mariusel ripub varasemate saavutuste kõrval ka juba üks 6-maxi tiitel kodus, tõsi 2017-ndal aastal saavutas mees selle Pot Limit Omaha mänguversioonis. "Aga kes neid vanu tiitleid ikka meenutada jõuab, loevad ainult uued,"on Marius veendunud, et Tema lõpetab päeva võitjana. "Vanad on nagu kiiruseületamise trahvid, kaotavad kehvituse aja möödudes, " nendib mees lühiintervjuu lõpetuseks.

Poodiumi madalaimal astmel seisab momendil tõeline pokkerilaudade hirm. Härra Suurhabe. Jah, Vana Vend isiklikult- Tarmo Tammel. Kas Tarmo siit ka enda paljude teiste pokkerikarikate rivvi ka elu esimese eesti meistritiitli saavutab, eks seda peabki tänane päev välja selgitama. Tarmo on igatahes valmis ja pakatab enesekindlusest. "Teised mängivad teise koha peale. Ma kavatsen võita, "  tõestab habemik justkui märki enesekindlusest.  "HU Mariusega oleks suguvõsale dream muidugi. Ma muidu pole talle kunagi kaotanud. Mittemilleski ,"oleks justkui Tarmo väitel asi kindel, mis täna juhtuma hakkab. 

Neljandalt positsioonilt leiame Robert Kallikormi, kes eile nautis mingil hetkel ka chipliidri staatust, kuid siis jäi Temagi kohati Madis Palmi teerulli alla. Tõsi, vähemalt mitte kogu keha ja ihuga, sest vastasel korral poleks mehel hingetaga laiaslaastus 36 big blaindi.

Ohutsoonis on ka Võrumaa mägede poeg ja kogu Lõuna-Eestit momendil oma õlgadel tassiv Mati Pirn. Kindlasti paljud küsivad, et miks Matil eile märkmikku kaasas polnud? Asi lihtne - mees nimelt olla märkmiku koju unustanud ja näib , et see mängulustile küll kuidagi eile ei mõjunud. 

Väikseima stäckiga liikus 2.päevale vastu Dmitri Marsalok, kelle näol on tegemist sagedase Olympic Casino poolt läbiviidavate väiksemate sisseostudega iganädalaste turniiride regulariga. Hendonmobi kohaselt oleks mehele igasugune rahakoht mehele best live ever rahakohaks pokkerilaudades.


Mariuse, Tarmo ning Mati puhul teavitame ühtlasi ka lugejaid, et mehed kavatsevad täna osa võtta ka 18.00 algavast Team Challenge ANTUD ÜRITUSE LIVEBLOGI SIIN )  turniirist , seega on täitsa võimalik, et Mariuse tunamullust suursaavutust kordab üks neist ka tänavu. 

Nii et on mida jälgida või kellele kaasa elada!


Tulemused

Võitja Madis Palmi
Auhind 9340

Väljamaksed

1. Koht Madis Palmi 9340
2. Koht Marius Morel 6485
3. Koht Tarmo Tammel 4540
4. Koht Robert Kallikorm 3320
5. Koht Mati Pirn 2259

Turniiri info

Mängijate arv 30
Mängijaid alles 3
Juurdeoste 0
Keskmine stäkk 150000
Auhinnafond 25944