2016. aasta Otepää pokkerimeistriks tuli viljandlanna
  • Jokker.ee
  • 29.08.2016

2016. aasta Otepää pokkerimeistriks tuli viljandlanna

Reedel, 26. augustil selgus Annimatsi kämpingus arvult kolmas Otepää pokkerimeister. Triobeti ning Tartu Mõttemängude Klubi koostöös korraldatud 25-eurose sisseostuga No Limit Holdem turniiri võitis Kaja Tomson (pildil) Viljandist. 

Üle kümne tunni väldanud pokkerivõistluse lõpplahenduseni jõuti alles laupäeva hommikul, mil selgus turniiri esikolmik. Lisaks Kajale jõudsid poodiumile ka tunamullune Tartumaa meister Keithi Valli ning kohalik pokkerientusiast Martin Raid.  

Otsustavates jaotustes jooksid kõige paremini Kaja kaardid, tuues talle hinnatud tiitlivõidu ning 330-eurose auhinnaraha. Viimase käe 2-outeriga kaotanud Martin teenis 220 ning kolmandaks tulnud Keithi 140 eurot. "See on esimene kord, mil Otepää meistritiitel läks külalisvõistlejale. Eelmisel aastal triumfeeris Agris Saarva ning tunamullu Mirko Raid, mõlemad kohalikud harrastajad," mäletas Tartu Mõttemängude Klubi juht Tarmo "Waim" Pikk

"Kuna tegemist oli lahtiste meistrivõistlustega, võis 44 osaleja seas kohata mängijaid Tallinnast Valgani ja Pärnust Rakvereni. Erilist heameelt tekitas aga asjaolu, et võistlejate arv on iga aastaga kümne võrra tõusnud - 2014. aastal püüdis Otepää meistritiitlit 24, möödunud suvel aga 34 mängijat," märkis Tarmo. "Tuntuimatest tegijatest olid näiteks kohal nimekas pokkeriproff Ott Jaakson, mullune Eesti meistrivõistluste põhiturniiri finalist Tarmo Mõttus ning Eesti pokkerirahva üldine lemmik Mati Pirn," sõnas "Waim".  

"Sarnaselt eelmistele aastatele järgnesid Otepää meistrivõistlustele iga-aastased pubipokkeri suvepäevad, mille sihtgrupiks kõik aktiivsed harrastajad üle Eesti," jätkas Tarmo. "Kuigi pubipokker on peamiselt meelelahutusliku suunitlusega, on siit võrsunud mitmeid erinevate linnade ja maakondade meistreid ning kõige paremad pubimängijad on teinud tegusid ka suurtel rahvusvahelistel turniiridel," märkis "Waim". 

"Ainuüksi sel suvel selgitasime regiooni parimaid pokkerimängijaid viies linnas: Otepääl, Haapsalus, Kuressaares, Tõrvas ja Karksi-Nuias," kommenteeris Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget, lubades tulevikus nii uusi turniire kui ka päris uusi sihtkohti. "Tänu madalatele osalustasudele on regionaalsed tiitlivõistlused taskukohased kõikidele harrastajatele, kuid turniiride aura ning põnev atmosfäär meelitab reeglina kohale ka elukutselisi mängijaid," lisas Andres. 

pubi.jpgLõbusad pubimängijad


Seotud mängud

KASIINO TOP 5
SPORDIENNUSTUS TOP 5
POKKER TOP 5