2016. aasta Tartumaa pokkerimeistriks tuli Martin Valge
  • Jokker.ee
  • 24.10.2016

2016. aasta Tartumaa pokkerimeistriks tuli Martin Valge

Laupäeval, 22. oktoobril selgus Puhjas 2016. aasta Tartumaa pokkerimeister. Piilu baaris Triobeti ning Tartu Mõttemängude klubi koostöös korraldatud No Limit Holdem turniiri võitis Martin Valge (pildil). 

55-eurose osalustasuga arvult neljandatest Tartumaa lahtistest meistrivõistlustest võttis osa 35 mängijat, kelle seas ka nimekas pokkeriproff Ott Jaakson, tunamullune Eesti pokkerimeister Toomas Hunt, tiitlikaitsja Magnus Pukk ning kohalikud autoriteedid Leo Jäger ja Toivo Ojasoo. Mängiti 20-minutiliste tasemete ning 20 000 stardipunktiga.  

Pärast viis ja pool tundi väldanud heitlust selgus võistluse esikümme ning möödus veel vaid kaks tundi, kui Tartust pärit, kuid Puhja pokkeriklubi esindav Martin võis võidukarika pea kohale tõsta. Põhjust rõõmustamiseks oli tal küllaga, sest mehe väitel oli tegemist tema esimese suurema live-turniiri võiduga.

Tšempionit premeeriti 700 euroga, teiseks tulnud Miina V. teenis 430 ning viimasena poodiumile pääsenud Raivo Kroon 280 eurot. Auhinnaraha jagus ka vastavalt neljandana ning viiendana lõpetanud Hans-Kristjan Kautsaarele ning Toivo Ojasoole. Eelmisel aastal samal turniiril võidutsenud Magnus Pukk pidi nüüd leppima seitsmenda kohaga. 

Tartumaa meistrivõistlused 2016: €55 No Limit Holdem freezeout (35 osalejat)
Lõppjärjestus ja auhinnarahad (EUR)
1. Martin Valge - 700
2. Miina V. - 430
3. Raivo Kroon - 280
4. Hans-Kristjan Kautsaar - 200
5. Jaanis Einstein - 140

Triobeti pokkerimänedžderi Taivo Egeli sõnul korraldab Triobet igal aastal Eestis kümneid regionaalseid meistrivõistlusi ning live-turniire, mis viiakse läbi väljaspool kasiinosid. „Sellega arvestame me eelkõige nende tuhandete hobimängijate huve, kes seavad esikohale seltskondliku pokkeri ning koduse mängukeskkonda,“ selgitas Taivo. 

„Võrreldes kasiinodes toimuvate suurvõistlustega on nendel turniiridel osalemine kõigile ka rahaliselt jõukohane. Seejuures näitab aastatepikkune kogemus, et võimalus mõne linna või maakonna meistriks tulla või siis lihtsalt mängusõprade seas lõbusalt aega veeta, meelitab pea alati kohale tugevaid elukutselisi mängijaid,“ lisas Taivo. 

Järgmised kohalikud tiitlivõistlused toimuvad 5. novembril Rakveres. 

Seotud mängud

KASIINO TOP 5
SPORDIENNUSTUS TOP 5
POKKER TOP 5