2014. aasta EMV hõbemedalist tegi täispikas triatlonis võimsa tulemuse!
  • Jokker.ee
  • 03.10.2016

2014. aasta EMV hõbemedalist tegi täispikas triatlonis võimsa tulemuse!

2014. aasta pokkeri Eesti meistrivõistluste põhiturniiril Ranno Sootla järel 2. koha saavutanud Joona Saluveer (pildil) tõestas, et lisaks väsitavatele pokkerimaratonidele suudavad nii mõnedki pokkerisõbrad ka tõelistel vastupidavusaladel väga tugevat taset näidata.  

Nimelt õnnestus mehel täita Barcelona Ironmanil ammune eesmärk ning püstitada täispikas triatlonis võimas isiklik rekord ajaga 9:16:49. See tagas üldarvestus kõrge 76. ning omas vanuseklassis (M 35-39) koguni kümnenda koha. Kokku oli osalejaid üle 3000 ning täpsustuseks olgu öeldud, et Joona pole kindlasti mitte profi- vaid harrastussportlane, kes tavaelus igapäevaselt töö käib.

Täispikk triatlon koosneb 3,86 km ujumisest, 180,25 km rattasõidust ning tagatipuks tuleb joosta veel maraton (42,20 km). Selle äärmiselt suurt vastupidavust nõudva ala kehtiv maailmarekord on 7:35:39, millele Marko Alberti poolt püstitatud Eesti tipptulemus pisut enam kui poole tunniga alla jääb. Ükski Eesti naine pole seni veel Joona ajast jagu saanud.   

Joona Saluveeri tulemused alade lõikes: 

Ujumine: (võrdluseks Pirita jahisadamast D-terminali): 58 minutit

Rattasõit (D-terminalist Tartu kesklinna): 4:50

Maratonijooks: (Tartu kesklinnast Otepääle) 3:21

Hoolimata vägevast ajast ei jäänud päevakangelane just jooksuga väga rahule. "Maraton läks tegelikult pekki. Päike tuli välja ja küttis, mis hirmus. Joogipunktides läks vesi soojaks ja ei saanud end piisavalt jahutada. Põhimõtteliselt kulgemine ja survival. Aga kõik muu super ok," kommenteeris Joona oma Facebooki-lehel

Kõva mees! Suur tunnustus ka Jokker.ee meeskonna poolt!

KASIINO TOP 5
SPORDIENNUSTUS TOP 5
POKKER TOP 5