2016. aasta Pärnu meistrivõistlused toimuvad 12.-14. mail
  • Jokker.ee
  • 31.03.2016

2016. aasta Pärnu meistrivõistlused toimuvad 12.-14. mail

12.-14. mail toimuvad 2016. aasta Pärnu lahtised meistrivõistlused turniiripokkeris. Traditsiooniline suurüritus viiakse läbi Triobeti ja Casino Grand Prix koostöös, online-kvalifikatsioon kestab Triobetis kuni 13. maini kell 10:00. 
  
Port Arturi kasiinos mängitava hiliskevadise pokkerifestivali juhatab sisse 22-eurose sisseostuga re-entry turniir, mis toimub progressive knockout/win the button formaadis. Võistlus algab neljapäeval, 12. mail kell 19:00, olles eelsoojenduseks järgmisel kahel õhtul mängukavas olevale põhiturniirile.   

100-eurose osalustasuga põhivõistlus viiakse läbi 45-minutiliste tasemetega ning 20 000-punktilise algstäkiga. Esimese kuue mängutaseme jooksul on lubatud üks re-entry ning laudades on kohti kuni 70 mängijale. Põhiturniiri esimene päev algab reedel, 13. mail kell 19:00 ning finaal laupäeva õhtul kell 19:00. Küll avatakse kasiinos juba mõni tund enne finaali rahamäng.     

kava.jpg

„Pärnu meistrivõistlused on üks aasta suuremaid regionaalseid pokkeriturniire Eestis,“ kommenteeris Triobeti pokkerimänedžder Andres Burget. „Tegemist pole ainuüksi pokkeriturniiri, vaid ka traditsioonilise seltskonnaüritusega, kus Pärnu pokkeriklubi liikmed võõrustavad mujalt Eestist külla sõitnud mängusõpru,“ lisas Andres.   

Turniiripileteid on võimalik soetada kohapeal, Grand Prix kasiinos või veebilehel ning Triobeti pokkeritoas. Pärnu meistrivõistlustele ja teistele live- ning online-turniiridele, mille partneriks või läbiviijaks on Triobet, saab kvalifitseeruda läbi  teisipäeval kell 20:00 ning neljapäeval kell 20:00 algavate 11-eurose osalustasuga „TB EVENTS R/A“  satelliitturniiride, mis on leitavad Triobeti lobbyst läbi Tournaments > Satellites > Triobet Events

Menukad Pärnu Turniiripokkeri Klubi lahtised meistrivõistlustel toimusid esmakordselt juba 2011. aastal. Möödunud aastal osales põhiturniiril kümneid nimekaid tegijaid ning võistluse auhinnafond ulatus 6200 euroni. Põhiturniiri tšempioniks tituleeriti  Ove Laur, kõrvalturniiril peremehetses aga Priit Hansalu

Seotud mängud

KASIINO TOP 5
SPORDIENNUSTUS TOP 5
POKKER TOP 5