2023. aasta Pärnu pokkerimeistrid on Triinu Ammussaar ja Mart Rinken
  • Jokker.ee
  • 23.08.2023

2023. aasta Pärnu pokkerimeistrid on Triinu Ammussaar ja Mart Rinken

Möödunud nädalavahetusel toimusid Vana Õlletehase peoruumis tänavused Pärnu meistrivõistlused, mis koosnesid kahest turniirist. Tiitlivõitjateks osutusid Triinu Ammussaar (pildil) ja Mart Rinken.

Coolbeti poolt korraldatud minifestival algas reedel Pot Limit Omahaga, mis meelitas laudadesse 33 mängijat. Kuna 11 neist kasutas ka re-entry võimalust, kogunes auhinnafondi Omaha-turniiri kohta igati korralik 2640 eurot.

Kuigi osalejate seas olid mitmed Eesti absoluutsed tipud eesotsas Andres Abakanovi ja Meelis Vistiga, saatis edu hoopis ülipopulaarse Pärnu pokkeripubi "2 Paari" regulare, kes said koguni nelikvõidu. Kaks parimat (Ammussaar ja Priit Hansalu) sõlmisid omavahel ka diili, mis tagas mõlemale 700 eurot ja jättis võitjale 120 eurot ekstrat. Duelli võitis neist esimene, kolmas koht kuulus Egert Suvele, neljas aga Gertrud Suvele.

Kuigi Pot Limit Omaha lõppes alles hommikul kell kuus, jõudis laupäevasele No Limit Holdem põhiturniirile veelgi rohkem osalejaid - 48. Auhinnafondi kogunes 15 re-entry toel 5355 eurot, mis jagunes seitsme parima vahel. Seekord näitasid pärnakate kõrval jõudu ka väliskülalised ning võidu napsas tuntud Tartu pokkeriproff Mart Rinken (1655 eurot).

Talle järgnesid Tõnis Kont (1200 eurot) ja Jürgen Laherand (900 eurot), suurest ässadest jõudsid auhinnasaajate sekka ka netipokkeri maailmameister Kalju Kratovitš ning neljakordne Eesti meister Kristo Erala. Mõlema karikaturniiri sisseost oli 100 eurot.

Rinkenile oli see nädalavahetus üldse väga edukas, sest juba pühapäeval võitis ta ka sealsamas toimunud Coolbeti pokkerikarika Pärnu etapi. Coolbeti regionaalsed turniirid jätkuvad juba sel nädalavahetusel, mis selgub Otepää pokkerimeister. Ühtlasi viiakse Annimatsil läbi ka pubipokkeri (juba 11-ndad) suvepäevad. 

Mart Rinken.jpgPõhiturniiri tšempion Mart Rinken (fotod Tarmo "Waim" Pikk)
KASIINO TOP 5
SPORDIENNUSTUS TOP 5
POKKER TOP 5