2016. aasta EMV segamängumeister on Meelis Vist!
  • Imre Leibold
  • 14.04.2016

2016. aasta EMV segamängumeister on Meelis Vist!

Eile oli EMV-l kavas kõige mitmekülgsemaid pokkerioskusi nõudva segamängu 8-game finaal. Nimeka koosseisuga finaallauast väljus võitjana Meelis Vist.     

8-game mängude hulka kuuluvad kaheksa pokkeriformaati – 2-7 triple draw, limit holdem, limit omaha high-low, razz, stud, stud high-low, no limit holdem ja pot limit omaha. Mängijaid saab laudades olla maksimaalselt 6, sest muidu ei pruugi triple draw`s kaartidest piisata, ning turniiril vahetub mäng iga 6 jaotuse järel.

Avapäeva 36-st alustanud mängijast suutsid finaallauda jõuda järgmised mängijad (nimi/stäkk):
blob

Kulus poolteist tundi, enne kui esimene mängija finaallauast lahkuma pidi. Lühikese stäkiga Hanno Kerem leidis no limit holdemis  ja läks all-in, paraku oli Meelis Vistil  ning kolmeaudine jäi tullemata. 

Järgmisena langes Toomas Orm, temale sai otsustavaks järgmine triple draw jaotus:

blob 
Neljanda kohaga pidi leppima 2011. aasta segamängu (siis oli formaadiks H.O.R.S.E) meister ning ilmselt Eesti ainus elukutseline mixed-game mängija Veljo Raun. Veljo turniirielu leidis lõpu „vanas heas ja igavas“ no limit holdemis, kui tema pre-flop all-in  ei saanud jagu Revo -st.

Esikolmik alustas seisult:
Revo Kink 250 000
Meelis Vist 82 000
Andres Abakanov 27 000

Andrese lühike stäkk läks sisse triple-draw`s, kuid Meelise 8-7-5-3-2 oli ülinapilt parem tema 8-7-5-4-2-st. 8-game finaallauas ütles Andres korduvalt, et tulgu mis tuleb, aga teiseks ei soovi ta mitte mingil juhul jääda (tuletame meelde, et päev varem tuli Andres hõbedale pot limit omaha turniiril). Mine võta nüüd kinni, kas kolmandana on tõepoolest vähem valus lahkuda, aga ilusat seeriat on Andres Abakanov sellel EMV-l tegemas küll - ning tema lemmikmäng - no limit omaha high low - on alles ees.

Revo Kink domineeris finaallauda, kuid üks-ühele mängus hakkasid asjad tema jaoks vihuti jooksma. Meelis võitis ühe suure panga teise järel ja Revol ei jäänud üle muud, kui käsi laiutada ning vaadata, kuidas tema hiigelstäkk tühjaks jookseb. Viimased 4 blindi läksid sisse limit holdemis  vs , Meelis floppas kaks paari ja oligi läbi.

Meelis postitas 8-game turniiri alguses Facebooki:
blob
 
Seekord tasus ootamine ära ning mis võiks olla parem kingitus, kui segamängude Eesti meistri tiitel!   

EMV 8-game tulemused
blob
Täna toimub EMV-l kolm turniiri. Kell 16.00 jätkatakse eile alanud 6-max turniiriga ning kell 18.00 algavad no limit holdem naisteturniir ning no limit omaha high-low. Turniiride kulgu saate jälgida Jokker.ee live-blogi vahendusel.
KASIINO TOP 5
SPORDIENNUSTUS TOP 5
POKKER TOP 5